Can Ràfols dels Caus aconsegueix unes puntuacions Robert Parker excel·lents

Estem orgullosos d’anunciar que diversos dels nostres vins han estat reconeguts amb excel·lents Puntuacions Parker a la famosa publicació The Wine Advocate, on tasten i puntuen vins procedents de tot el món. Una alta puntuació en l’escala Parker és sinònim de la més alta qualitat i una referència en l’àmbit mundial.

Robert Parker, creador de The Wine Advocate, és considerat un dels crítics més influents i una autoritat mundial en el món del vi. A Espanya, és Luís Gutiérrez i el seu equip els tastadors de les puntuacions Parker i els que han valorat amb gran entusiasme la qualitat i l’esforç dedicat a cada ampolla produïda a Can Ràfols dels Caus. Les puntuacions obtingudes són les següents:

– La Calma 2021 – 96 punts
– Xarel·lo Pairal 2021 – 94 punts
– El Rocallís 2021 – 94 punts
– Gran Caus Negre – 94 punts
– Sumoll 2022 – 93 punts
– Gran Caus blanc – 93 punts
– Gran Caus rosat – 92 punts
– Terraprima blanc – 91 punts
– Terraprimera negre – 91 punts

Rebre aquestes altes puntuacions és un honor immens per a nosaltres. Reflecteix el nostre compromís amb la qualitat i la passió per la viticultura. Estem molt agraïts pel suport dels nostres clients i continuarem treballant per oferir-vos els millors vins.

Puntuacions Parker: són conegudes per les seves rigoroses avaluacions i el seu sistema de puntuació de 100 punts, que ajuda als consumidors de tot el món a prendre decisions informades sobre els vins que adquireixen.TORNAR