El Projecte

INTRODUCCIÓ

Carlos Esteva ho sabia transmetre perfectament:“Els vins excepcionals tenen aquesta cosa que va molt més enllà del que som capaços de percebre amb els ulls, el nas i el paladar. Cal lluitar per l’invisible.

Can Ràfols dels Caus és un projecte que manté l’essència del seu creador, una lluita per l’invisible, per apostar per allò que no percebem, però sabem que existeix i que ens aboca a elaborar vins nobles, elegants, autèntics i diferenciats amb l’objectiu d’emocionar a les persones que els tasten.

Per això, el nostre equip no només lluita per l’invisible tenint en compte l’elaboració dels diferents vins, sinó també ho fa en valors i en consciència. Tant és així que, si no, on avui podem trobar un idíl·lic paratge natural que fa de bressol de les nostres vinyes, hi trobaríem una zona àrida, desproveïda de vida i a punt de convertir-se en una pedrera de ciment. Aquesta terra va poder salvar-se gràcies a Carlos Esteva que, acudint al dret de tanteig, va salvar la finca del desastre mediambiental a què es veia abocada.

Sí. Can Ràfols dels Caus és el respecte pel nostre entorn.
És el temps off. El gust d’una terra salvada.

BOTIGA
CARLOS ESTEVA