Esdeveniments

L’EXPERIÈNCIA

Bodes

Les nostres instal·lacions combinen la història d’una masia del s. XVII amb la visió de Carlos Esteva sobre la construcció d’un projecte arquitectònic avantguardista que el converteix en un dels cellers més moderns del sud d’Europa.

El celler de Can Ràfols dels Caus integrat a la roca, sobretot, és una mostra de respecte a un entorn únic d’alt valor paisatgístic, amb una arquitectura heretada d’un passat històric.Jardins, sales de vidre, una impressionant sala de botes on realitzar l’aperitiu, zones per a música, accessibilitat i amplis espais per cotxes i autocars.

Els cuidats exteriors i les diferents sales disponibles permeten organitzar una boda en diferents estils i formats que esdevindrà tot un èxit. A 45 minuts de Barcelona, en un context únic, busquem la proporció entre experiència, diferenciació, professionalitat i autenticitat.

Disposem de diversos espais (interiors i exteriors) que poden ésser configurats per acollir el vostre esdeveniment. Sol·liciteu informació addicional per tal d’ajustar-nos a les vostres necessitats.

EXPLICA’NS LA TEVA IDEA
CATÀLEG DE BODES

Esdeveniments corporatius i celebracions

Tenim una àmplia experiència en el disseny, organització i execució d’esdeveniments particulars i corporatius.

Des de reunions departamentals fins a convencions o viatges d’incentius, tenim cura de tots els detalls per fer que la vostra trobada sigui una experiència plena d’emocions amb un alt valor afegit.

Si desitgeu portar a terme algun tipus de celebració particular, no dubteu a contactar amb nosaltres.

EXPLICA’NS LA TEVA IDEA
CATÀLEG D’ESPAIS

Masia

Masia familiar del segle XVII.
La Masia de Can Ràfols dels Caus te una història mil·lenària on podem trobar elements arquitectònics que testimonien l’origen romà d’aquesta propietat. Al 1979 Carlos Esteva es fa càrrec de la propietat que es trobava en un estat pràcticament ruïnós. La restauració de la masia es converteix en un projecte de vida que continua fins al dia d’avui.

El menjador d’estiu, el forn original del s. XVII, el foc a terra i la cuina econòmica són els espais que millor testimonien la nostra història. Tots aquests espais estan disponibles per viure una experiència única.

MÉS INFO / RESERVAR

Sala de Vidre

Paisatge i llum amb parets de roca i vidre.
Anomenada sala de vidre ja que disposa d’unes vistes panoràmiques de les nostres vinyes i de les muntanyes del Massís del Garraf. Aquest espai integrat en el paisatge i travessat per una falla tectònica visible des de l’interior el fa únic. Perfecte per a tota mena d’esdeveniments, jornades de motivació o incentius, tallers, presentacions de producte, reunions o simplement per gaudir d’un dia tranquil al camp en un entorn privilegiat. Aquest espai disposa d’un jardí de gespa amb vistes preparat per poder realitzar els esdeveniments a l’exterior i gaudir de les nits d’estiu.

MÉS INFO / RESERVAR

Celler

El nou celler es una mostra de respecte a un entorn únic d’alt valor paisatgístic. Un projecte de gran envergadura completament integrat a la roca del Garraf, invisible des de l’exterior i projectat a diferents nivells amb la finalitat de facilitar la vinificació per gravetat i naturalitzar tot el procés.

MÉS INFO / RESERVAR

Explica’ns
la teva idea

Utilitzarem les vostres dades per respondre consultes, enviar comunicacions comercials i realitzar anàlisis estadístiques. Per a més informació sobre el tractament i els seus drets, consulteu la política de privadesa Accepto el tractament de dades per enviar comunicacions comercials

ENOTURISME
BOTIGA