Més de 250 persones rendeixen homenatge a Carlos Esteva

El passat 9 de Febrer de 2024 el celler Can Ràfols dels Caus va recordar a Carlos Esteva amb la reedició de la festa “12 autors i els seus vins” que ell mateix va convertir en especial, icònica i artística fins a l’any 2014.

Ha estat, per a la família del Carlos, la millor ocasió per rendir-li un homenatge entre amics íntims, de professió, cellers admirats i familiars. La jornada, marcada per un dia assolellat, va començar amb un esmorzar entre bombolles dels seus millors vins escumosos. Al migdia es va projectar, a la sala d’embotellament, un documental que narra la vida del Carlos des del seu naixement, fent un emotiu repàs de tots els esdeveniments que el van portar a crear el celler Can Ràfols dels Caus, i la seva relació amb el vi, el paisatge del Massís del Garraf i l’art. Entre aplaudiments, el públic es va dirigir a la sala de botes on els 12 cellers/autors van donar veu als seus vins escollits amb afecte per a l’ocasió: Telmo Rodríguez, Enric Soler, Álvaro Palacios, Roc i Leo Gramona, Ramon Parera, Pedro Ruiz, Fabio Algueira, Juan Manuel Hidalgo, Juan Carlos López de Lacalle i Carlos López de Lacalle, Dirk Niepoort, Thibault – Liger Belair i Jean François Clouet.

Per posar punt final a la jornada, el Grup Tragaluz va oferir un dinar als jardins de la finca, maridat amb vins del celler i incloent ampolles d’anyades antigues obertes per a l’ocasió.

TORNAR