Can Ràfols dels Caus elabora una cuvée especial en format màgnum per al club de vins SiNNdicat d’Innoble Wine Magazine

En una emocionant col·laboració, Can Ràfols dels Caus ha creat una cuvée especial en format màgnum exclusivament per als subscriptors del club de vins SiNNdicato d’Innoble Wine Magazine.

El segon lot de SiNNdicato inclou aquesta exclusiva cuvée, anomenada Can Mitjans, que ha estat curosament elaborada a partir d’un cupatge de dues varietats molt apreciades al celler: xarel·lo i chenin. Els raïms provenen d’una vinya en coplantació d’aproximadament 15 anys, situada a Can Mitjans, un petit nucli urbà proper a Can Ràfols i al costat d’Olesa de Bonesvalls. Aquesta àrea és reconeguda pels seus sòls extremadament calcaris, cosa que confereix al vi característiques úniques.
El vi Can Mitjans fermenta en dipòsits d’acer inoxidable i ha realitzat una criança de 6 mesos al mateix dipòsit, resultant en una cuvée de qualitat excepcional. Només s’han produït 50 màgnums d’aquesta fantàstica cuvée i estaran disponibles exclusivament per als membres del club Innoble.
“Ens fa molt feliços haver estat elegits com a celler convidat a participar en aquesta segona edició”. Aquesta col·laboració subratlla el compromís del celler amb l’excel·lència i la innovació per elaborar vins.


TORNAR